Ungdomar

Vad tycker du om Nya loggboken UNG?

Vi vill gärna få in era synpunkter på vår nya loggbok!
info@informationskalendern.se

Gör som 7000 andra ungdomar i åldern 13-25 år.

Gå med i UNF och i kampen för en mer demokratisk och solidarisk värld fri från droger. I UNF ger vi dig som ung en plattform och verktyg för att engagera dig i det du tycker är viktigt. Vill du träffa nya vänner och hänga på något schysst ställe? Då är UNF också perfekt! För din fritid är viktig, all vår verksamhet är drogfri och vi fokuserar på att alla unga ska ha rätt till en grymt bra fritid, vad det än är du vill göra.

Vad får jag?

Som medlem är du alltid välkommen på aktiviteterna i din förening. Du får även erbjudanden om kurser och andra arrangemang som anordnas av förbundet. Vår ambition är att alla medlemmar ska kunna vara med och påverka organisationen på lika villkor. Du får också vår medlemstidning Motdrag åtta gånger per år.

Medlemslöfte

För att bli medlem måste du skriva under vårt medlemslöfte. Det gäller så länge som du själv vill vara medlem. Att bli medlem kostar 50kr per år.

”Som medlem i UNF lovar jag att göra mitt bästa för att kämpa för ett bättre samhälle såsom det framgår i IOGT-NTO-rörelsens grundsatser och program. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att ej använda drycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, ej heller narkotika eller andra gifter med berusande effekt.”

Hur gör jag?

Anmäl dig på unf´s sida genom att klicka här!